Birkenstock zool

De voordelen van Birkenstock sandalen, schoenen en klompen.

De Birkenstock traditie van kwaliteit en vakmanschap gaat meer dan 225 jaar terug. Vervaardigd in Duitsland, is dit schoeisel gemaakt met behulp van alleen premium producten en materialen. Beginnend met hoogwaardig leder, suède, nubuck en niet-lederen bovendeel, ook worden de materialen in combinatie met de kleurstoffen getest zodat ze zolang mogelijk hun mooie kleur behouden. Birkenstock staat ook bekend om het uniek voorgevormde kurkenvoetbed, schokdempende zolen en speciaal ontworpen gespen die jarenlang comfort en duurzaamheid geven. Bijna elk onderdeel van dit Duitse kwaliteitsmerk kan worden gerepareerd of vervangen, Het kopen van Birkenstock slippers en sandalen is dan ook een langdurige investering in de gezondheid van uw voeten.

Het Birkenstock voetbed

Het voetbed van Birkenstock  is gemaakt van kurk en natuurlijke latex en de contouren van de zool zijn gevormd in de vorm van een gezonde voet. Deze contouren zorgen voor een goede gewichtsverdeling en met verhoogde bogen helpen ze de natuurlijke vorm en structuur van de voet te ondersteunen . De band tussen de tenen geven de tenen grip en flexibaliteit en helpen om het evenwicht te stimuleren. De diepe hiel is gevormd naar de natuurlijke opvulling van de voet onder de hiel om te zorgen voor extra  stabiliteit. Als gevolg van deze aanpassingen dragen de juiste botten het gewicht van het lichaam en worden de wervelkolom en de benen in lijn gehouden.

Birkenstock zool

De Birkenstock zool

Krachtige ondersteuning voor uw voeten

Het zou logisch zijn om te denken dat een zachtere en meer kussenachtige schoen meer comfortabel zou zijn. Maar in feite is het concept van comfort bij Birkenstock gebaseerd op krachtige, orthopedisch juiste ondersteuning. Net als bij een kwaliteitsmatras, vereisen voeten stevige steun en corrigerende positionering die maximaal comfort biedt en de gezondheid ten goede komt. De functie van het voetbed is het geven van de juiste steun, een diepe hiel en voldoende ruimte in het teen gebied helpen allemaal mee om het gewicht gelijkmatig te verspreiden over de gehele voet. Het resultaat is een betere houding en evenwicht, wat zorgt voor meer comfort tijdens het lopen.

Het voorgevormde voetbed

Het Birkenstock voetbed is gemaakt van veerkrachtig kurk/latex en deze is vormgegeven om een gezonde loop omgeving voor uw voeten mogelijk te maken. Bovendien is de kurk/latex mix plooibaar en reageert op natuurlijke lichaamswarmte. Daarom vormt het voetbed na verloop van tijd  aan de kenmerken van de afzonderlijke voet. Het is daarom ook zo dat regelmatige Birkenstock dragers vinden dat hoe langer je ze draagt, hoe comfortabeler ze worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *