Je zwangerschap is een bijzondere tijd waarin je lichaam veranderd. Terwijl je lichaam bezig is met het schenken van nieuw leven, heb je soms last van vervelende kwaaltjes door de hormoonveranderingen in je lichaam. Ochtendmisselijkheid en vermoeidheid zijn alom bekende verschijnselen in een vroege zwangerschap. Maar weinig mensen weten dat de zwangerschapshormonen er ook voor kunnen zorgen dat je verschillende pijnklachten kunt ervaren tijdens de gehele zwangerschap, zeker in je voeten.

Birkenstock heeft een grote verscheidenheid aan modellen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben allemaal het beroemde anatomische gevormde voetbed, dat uitstekende steun biedt aan de voet. De Birkenstocks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen van natuurlijke oorsprong, waaronder kurk en latex, die perfect om de voet passen. De kruk is een perfecte schokdemper die zich aanpast aan jouw voeten en looppatroon. De meeste modellen hebben een verstelbaar riempje. Hiermee kan de juiste pasvorm worden bereikt én worden aangepast aan de lichamelijke veranderingen van de zwangerschap.

Zo blijft de Birkenstock comfortabel dragen zelfs als je last hebt van vochtretentie en zwelling. Veel modellen zijn daarnaast instappers, waardoor je niet steeds hoeft te bukken om ze uit en aan te doen, heel handig voor later in de zwangerschap!

De voordelen van Birkenstock stoppen zeker niet na de bevalling. Voortaan ga je kilometer maken achter de kinderwagen en heb je veel baat bij goed zittende sandalen. Je hoeft niet te stoeien met veters terwijl je een huilende baby probeert te sussen, je stapt zo in je Birkenstocks. En als jouw kleintje straks zijn eerste stapjes zet, geef je hem geweldige start met zijn eigen paar Birkenstocks.